Skip to main content

Bijzondere tijden vragen natuurlijk om bijzondere initiatieven.

Een belangrijk onderdeel van onze netwerkorganisatie is dat we onszelf lokaal in willen zetten voor anderen. Het opzetten van blijvende events en gave initiatieven is onze specialiteit hierin.

Zo organiseerde JCI IJmond al bekende evenementen zoals ‘Bites & Beats‘ en ‘Heel Holland Blij Met JCI‘. Vanuit deze events verzamelden wij sponsorbijdrages welke we inzetten voor diverse lokale goede doelen.

Maar in de huidige wereld kunnen deze events helaas ook niet plaatsvinden.

Desalniettemin blijven wij ons inzetten voor de regio en willen wij speciaal de lokale horeca ondernemers een hart onder de riem steken met een leuk initiatief.

Speciale video actie voor horecaondernemers uit de hele IJmond.

De horeca is een keihard getroffen branche. Het is de branche die ons altijd zo gastvrij ontvangt na een zware week werken of een bijzondere gelegenheid. Het zijn beroepsdieren die er elke dag weer keihard voor werken om het ons naar de zin te maken in ‘hun thuis’.

Maar hun thuis is nu alweer voor een tweede periode dicht. Dit treft hen niet alleen financieel maar ook emotioneel. En ondanks dat juist de horeca er echt zeer terecht er behoorlijk ‘de P in mag hebben’, staan zij vooral weer te trappelen om ons weer te ontvangen.

Als vrolijke pleister op de wonden organiseert JCI IJmond daarom een leuk horeca initiatief met een positief geluid, omdat we dit allemaal wel kunnen gebruiken.

Oproep aan alle lokale horecaondernemers en personeelsleden!

Beste Horecaondernemer,

 

Wij zijn Junior Kamer IJmond. De meeste van jullie kennen ons uiteraard al van o.a. Bites & Beats of Heel Holland blij met JCI.
Wij zijn jonge, ambitieuze maar bovenal ondernemende mensen die actief betrokken zijn bij onze omgeving en maatschappij. We willen een positieve verandering in de maatschappij bereiken en dat doen we door samen te werken aan projecten bij ons in de omgeving, landelijk en zelfs wereldwijd.

JCI IJmond heeft het idee bedacht om vanwege onze maatschappelijke belofte dit keer de horeca, uit de IJmond, te helpen tijdens deze zware tijden. Het idee is om jullie en jullie personeel te mobiliseren. Wij vragen elke horecaonderneming in de regio IJmond de dansschoenen aan te trekken en te swingen op het bekende nummer ‘Jerusalema’.

De bedoeling is dat jullie dit filmen en op sturen naar ons. Het dansje wordt nu al gedaan door met name zorgmedewerkers met als doel, om lol, troost en hoop te bieden tijdens deze pandemie. De precieze stapjes van het dansje zijn te zien in de video die mee wordt gestuurd, maar ook op YouTube tref je vele voorbeelden aan. Uiteindelijk is meedoen belangrijker dan de dans zelf. Het uiteindelijke doel van deze actie is namelijk om jullie, de horeca in de regio IJmond, een hart onder de riem te steken en positief de aandacht te blijven houden bij jullie klanten.

Alle ingestuurde filmpjes worden verzameld en vervolgens tot één video gemonteerd. De video wordt gedeeld via de diverse social mediakanalen, van ons persoonlijk, onze leden , ons netwerk en uiteraard moeten jullie het uiteindelijke resultaat ook veel delen via Instagram en Facebook. JCI IJmond gaat de media twee weken lang bombarderen met de horeca video.

Doe ook mee! Profiteer van de gratis publiciteit die dit filmpje met zich meebrengt en hopelijk kunnen en mogen we snel weer een lekker hapje eten of proosten in jullie restaurant of café.

Oproep aan alle lokale horecaondernemers en personeelsleden!

  • Neem met een smartphone de video op 
  • Neem altijd liggend op – dus horizontaal, dit zorgt ervoor dat we het beste beeldformaat 4:3 – 16:9 kunnen monteren.
  • Doe het snel, of in ieder geval voor vrijdag 20 november. 
  • Stuur de video (ongemonteerd) met vermelding van de naam van desbetreffende horeca via WhatsApp naar het nummer: 06 57 19 18 25

Alvast heel erg bedankt voor jullie deelname.

JCI IJmond doet de rest.