Skip to main content
 
 
 
1
1

JCI IJmond Goede Doelen Fonds.

Na het succes van vorig jaar heeft JCI IJmond besloten het GoedeDoelenFonds voort te zetten. In 2016 en 2017 hebben wij met de opbrengst van de Ronde van JCI en Bites & Beats samen een groot aantal regionale goede doelen kunnen ondersteunen. Ook in 2018 stellen wij het GoedeDoelenFonds weer open.

Jouw goede doel aanmelden.

Wij vragen wederom lokale goede doelen of initiatieven met een maatschappelijk belang om hun wensen bij ons kenbaar te maken. Dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

De voorwaarden om een aanvraag te kunnen doen zijn simpel:

  • Het moet een lokaal actief goed doel of initiatief zijn binnen regio IJmond.
  • Het moet een maatschappelijk belang hebben.

Wij zoeken goede doelen met een concrete vraag. Naast het doneren van geld, kan bijvoorbeeld ook hulp gevraagd worden om iets te maken of een activiteit te organiseren waar anders de middelen en de vrijwilligers niet voor zijn.

Dus ben jij of ken jij een vrijwilliger bij zo’n goed doel, laat deze dan contact opnemen via het aanmeldingsformulier.

De inschrijfprocedure loopt tot er 75 aanmeldingen zijn. Alle aanmelders worden geïnformeerd of hun aanvraag in behandeling wordt genomen en of deze wordt toegekend.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen, dit kan via info@jci-ijmond.nl

Wij horen graag van jullie!

Aanmeldingsformulier.

Donatie 2016 (willekeurige volgorde)

DSS Handbal Heemskerk

DSS Handbal heeft met een bijdrage uit het JCI IJmond GoedeDoelenFonds de materialen kunnen aanschaffen voor hun Streethandbal Toernooi. Hiermee motiveren zij de jeugd en met name de jongens om te komen handballen bij DSS.

Sportcentrum Frank Philipoom Beverwijk

De entree van het sportcentrum was aan vernieuwing toe, hier hebben wij een bijdrage aan kunnen leveren.

Klaverland Castricum

Het Klaverland is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en meervoudige. Na de verbouwing was de tuin ook toe aan vernieuwing. Het GoedeDoelenFonds heeft hier een donatie voor kunnen doen.

Stichting Archief Wijk aan Zee

De stichting heeft als doel het verzamelen en archiveren van bodemvondsten van het vissersdorp Wijk aan Zee. Voor de tentoonstelling wilden zij graag foldermateriaal laten drukken. Dit is mede mogelijk gemaakt door het GoedeDoelenFonds

Stichting paardrijden voor gehandicapten "In het Zadel" Heemskerk

Het GoedeDoelenFonds heeft een bijdrage gedaan voor een nieuw speciaal zadel, zodat meer mensen met een handicap via deze stichting kunnen paardrijden.

Stichting Matthias Beverwijk

Stichting Matthias is een woongroep voor jongeren met autisme, waar voor de gemeenschappelijke ruimte een grotere eettafel nodig was. Hiervoor hebben wij een bijdrage geleverd, zodat alle bewoners weer tegelijk aan tafel kunnen eten.

Reddingsbrigade Wijk aan Zee

Voor de vrijwilligers van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee was nieuwe kleding noodzakelijk voor de herkenbaarheid op het strand. Het GoedeDoelenFonds heeft een bijdrage kunnen leveren voor deze nieuwe truien.

Stichting Voedselbank Velsen

De voedselbank in Velsen heeft een bijdrage ontvangen voor de aanschaf van 2 wagens met klapbeugels om kratten met voedsel te kunnen vervoeren.

Speel-o-theek Heliomare

De opbrengst van de eendjes race is in 2016 naar de speel-o-theek van Heliomare gegaan. De speel-o-theek leent speciaal aangepast (duur) speelgoed uit aan kinderen met uit een lopende handicaps en beperkingen. Het speelgoed is aan slijtage onderhevig en er moet altijd wel iets vervangen worden. Hier wordt onze bijdrage dan ook voor gebruikt.