Skip to main content

Nick Groen

Bedrijf: Groen Bouwbedrijf
Geboortedatum: 02-07-1988

Stel jezelf voor:

Ik ben Nick Groen, een 33-jarige Beverwijker in hart en nieren. Sinds 2009 full-time actief in het bouwbedrijf wat door mijn opa in 1961 is begonnen en door mijn ouders is doorgezet. Inmiddels ben ik zelf al meerdere jaren mede-eigenaar en bedienen wij in de regio voornamelijk de zakelijke markt. Samen met mijn vriendin woon ik in Beverwijk, hebben we nog geen kinderen en gelukkig ook geen katten.

Functieomschrijving:

Mede-eigenaar Bouwbedrijf Groen.

Wat doe je graag in je vrije tijd:

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag in de natuur te vinden. Hobby’s zijn motor rijden, snowboarden, mountainbiken, (eenvoudig) off-road rijden en koken. Hoe laat de race ook is, ik volg al jaren iedere Formule 1 race die wordt verreden.

Quote JCI

Favoriete quote/motto/slogan:

quotes... ik ben er niet zo van. Maar eentje staat mij altijd bij die ik in de achtertuin van een vroegere klant had zien hangen: haast je als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.

Lid sinds:

01-06-2014

Waarom gekozen voor JCI:

Ooit omdat ik dacht dat ik hier geld kon verdienen en omdat ik mijn netwerk wilde uitbreiden. Maar al snel is gebleken dat JCI voor iets heel anders staat wat veel waardevoller is. Het verbreden van het netwerk klopt tot de dag van vandaag, maar door JCI ben ik persoonlijk en zakelijk enorm gegroeid.

Jouw persoonlijke hoogtepunt bij JCI IJmond:

De secretaris functie in het jaar nadat ik werd geïnstalleerd. Ik weet nog heel goed dat ik de eerste notulen had geschreven en van mijn mede bestuursleden een controleronde kreeg waar je u tegen zegt. Ik had moeite de notulen te versturen naar kritische leden, maar door dat te doen ben ik over de drempel heen gestapt en was notulen 10 zonder moeite verstuurd met weinig opmerkingen. Dit eenvoudige voorbeeld staat voor de groei die ik heb doorgemaakt bij JCI.

Naar het ledenoverzicht