Mandy Wanmaker

Bedrijf: Wanmaker Uitvaart
Geboortedatum: 14-09-1982

Stel jezelf voor:

Mijn naam is Mandy Wanmaker, 39 jaar en woonachtig in Beverwijk. Ik ben een moeder van een prachtige dochter van 9 en een grappig zoontje van 6 jaar. In 2009 ben ik vanuit het zelfondernemerschap bij ’t Feestwinkeltje in Beverwijk, overgestapt naar de uitvaartbranche.

Nog nooit heb ik ook maar een dag spijt gehad van deze keuze, want ik vind het nog steeds het mooiste vak wat er is. In februari 2019 ben ik dan ook met Wanmaker Uitvaart begonnen in het centrum van Heemskerk.

Functieomschrijving:

Ik ben allround uitvaartverzorgster en ondernemer. Dus vanaf de verzorging van de overledene tot aan de nazorg sta ik voor de mensen klaar. Daarnaast heb ik ook een uitvaartwinkel en 2 afscheidskamers in het centrum van Heemskerk.

Wat doe je graag in je vrije tijd:

Ik zie mezelf als een echte levensgenieter. Ik hou van mensen, heb graag vrienden om mij heen en ben zeer ondernemend. Ik kan ontzettend genieten van een terrasje pakken met mijn moeder en zus, vriendinnen of kinderen. Lekker uitwaaien op het strand of wandelen in de duinen. Maar ik hou ook van een feestje zoals kermis Heemskerk of een festival. Misschien juist wel door het werk wat ik doe, ben ik zo in het leven gaan staan. Genieten van elk moment, want het kan zo ook heel anders zijn.

Quote JCI

Favoriete quote/motto/slogan:

Enjoy life!

Lid sinds:

Belangstellende vanaf mei 2019, geïnstalleerd in november 2019

Waarom gekozen voor JCI:

als ondernemer alleen mis je regelmatig een sparringpartner, in een groep als deze kan je altijd wel de juiste gesprekspartner vinden wanneer je in een situatie terecht komt die je niet alleen kan handelen.

Het zijn allemaal gelijkgestemden en dat motiveert mij met regelmaat. Daarnaast is het ook een gezellige club waar ik ook een hoop van kan leren. Je groeit door in je ontwikkeling.

Jouw persoonlijke hoogtepunt bij JCI IJmond:

De mooie en motiverende gesprekken die ik heb mogen voeren met mede kamerleden in een tijd van moeilijke beslissingen nemen.

Naar het ledenoverzicht