Aad Gul

Bedrijf: Ledsko, www.trimlessspots.nl en www.bariverlichting.nl
Geboortedatum: 19-10-1986

Stel jezelf voor:

Mijn naam is Aad, 35 jaar jong en woonachtig in Uitgeest met mijn vriendin Annelot. Al vanaf jonge leeftijd druk bezig met ondernemen en nu dagelijks actief bij mijn eigen bedrijf Ledsko. Dit doe ik samen met een compagnon, wij hebben in de jaren een aantal webshops opgericht www.trimlessspots.nl en www.bariverlichting.nl . Daarin voorzien wij mensen van deskundig lichtadvies en daarnaast leveren we via onze webshops ook de producten die we adviseren. In mijn “schaarse” vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden, mag ik graag varen en sport ik het liefst 2x in de week. Dit in de vorm van Tennis/squash en personal training.

Functieomschrijving:

Zelfstandig ondernemer.

Wat doe je graag in je vrije tijd:

Zoals al een beetje aangegeven, ga ik graag uit eten en zomers ben ik vaak op het water te vinden. Ook ga ik graag op vakantie en sport ik graag 2x in de week.

Quote JCI

Favoriete quote/motto/slogan:

fake it, till you make it!

Lid sinds:

01-01-2017

Waarom gekozen voor JCI:

Jaren geleden ben ik in contact gekomen met voormalig lid van de kamer William Witvoet. Hij dacht dat het wel een mooie stap voor mij zou zijn. Sindsdien is de kamer een mooie toevoeging in mijn netwerk en geeft het mij ook een goed gevoel om regelmatig wat te mogen doen voor de maatschappij.

Jouw persoonlijke hoogtepunt bij JCI IJmond:

Het opzetten en begeleiden van mooie evenementen. Waarbij mijn hoogtepunt toch wel “Heel Holland blij met JCI” is. Daarnaast ook alle mooie bedrijfsbezoeken en contacten die ik heb ongedaan afgelopen jaren.

Naar het ledenoverzicht